Bakwagen met Laadklep (lift) 20 m3

Deze bakwagen met laadklep (lift) met een inhoud van ± 20 m3 uitstekend geschikt voor verhuizingen of als u veel (grote) goederen te vervoeren heeft.

  • Categorie: D Laadvermogen 750 kg
  • Maten (L x B x H):  4,20 x 2,15 x 2,15
  • Zitplaatsen: 2/3 personen

Huren bij Largorent

Tarieven zijn inclusief BTW
Onbeperkt kilometergebruik
Geen rijklaarmaakkosten
Verhuurprijzen zijn exclusief brandstof
Inclusief  WA verzekering
• Mocht de door u geselecteerde categorie bus onverhoopt niet beschikbaar zijn, dan zullen wij z.s.m. contact met u opnemen en u waar mogelijk een alternatief aanbieden.

• Bij het ophalen van de bus dient u een geldig (NL) rijbewijs en paspoort of adresverificatie (rekeningafschrift of anders) met een recente datum te overhandigen. Hiervan zullen kopieën gemaakt worden.

De borg bedraagt €350 euro. Deze dient voorafgaand aan de verhuurbeweging, samen met het verhuurbedrag, voldaan worden.

• Voor het huren van een voertuig geldt een minimale rijervaring van 1 jaar

• In verband met de wet op de privacy hechten wij er belang aan u mee te delen dat alle objecten zijn uitgerust met een Track & Trace systeem.

Eigen risico

Het eigen risico  bedraagt maximaal € 1250,- ex btw Het eigen risico kan verlaagd worden tot € 650 ,- ex btw (leeftijd van 26 jaar en jonger), of € 350,- ex btw (leeftijd van 26 jaar en ouder). Het bedrag voor verlagen van het eigen risico bedraagt € 12,40 ex btw per dag . €15 incl btw

Reserveren

Type voertuig: Bakwagen met laadklep (lift)    --------------------------------------
    Inlevertijd: Retourneren Voor 08:30 's ochtends, of dezelfde dag retourneren tot 22:00 uur via sleutelkluis. andere tijden in overleg.
    --------------------------------------